Undressed

Verrast keken we tijdens onze wandeling in natuurgebied De Heinis naar Marlies Dekkers. Daar hing ze. Afvallig, midden in het natuurgebied op een paal. Aanraakbaar, elegant en in gebruikte conditie. Met een zwarte bloemenprint, geen liflafje, ook geen balconette. De royale patted cups zagen er eigenlijk nog goed uit, niet ingedeukt of beschadigd. Uit de collectie Undressed, in de maat 85 D of E. Een flinke hand vol dus.

We hadden hier te maken met een echte Marlies Dekkers. Ooit zakenvrouw van het jaar. Met een collectie waarin lady Gaga al jaren paradeert. Marlies zelf ging enkele jaren geleden failliet. Maar nu heeft ze een doorstart gemaakt. Onze vondst, de Undressed, was van voor het faillissement.

VERSTRIKT

Het was zeker geen maat voor Ria en waarschijnlijk ook net niet voor Ger. Wel de mijne. Maar meenemen, nee liever niet. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben voor hergebruik. Maar mijn borsten verbleken toch een beetje bij dit model vrees ik. En los daarvan, de achterkant was er een met de nodige kruisbandjes. Ik zag me al verstrikt in het spinnenweb. In panieksituaties ben ik sowieso niet op mijn best.

Wie laat een Marlies achter op een paaltje? Een smaakvolle modieuze vrouw misschien. Je denkt al gauw aan iemand die ernstig verliefd met een natuurlijke romanticus van bil is gegaan. Oog in oog met de  grazende oerkoeien. Maar misschien is het wel gewoon een oververhitte vrouw die de overgangsfase niet meer aankon.

De BH hebben we laten liggen op het paaltje. Eenzaam wachtend op een liefhebster die wel blij met haar is.

15 antwoorden op “Undressed”

 1. Wat een leuke verhaal Koosje. Je gaat toch met andere ogen naar moeder natuur kijken.

 2. Oh Koosje wat ben ik blij dat hij terecht is!! Ik had tijdens de eerste lentedag, op een beschut plekje, mijn onbedekte huid, de eerste zonnestralen alle kans gegeven om mij vrijelijk te kleuren. Na het ontwaken stond ik er gekleurd op en zag ik dat iemand zo vrij geweest was om er met mijn “Marlies” vandoor te gaan. Geen passende sample blijkbaar en diegene heeft hem weer aan de wilgen gehangen. Bij welk paalnr. hangt hij?

 3. Prachtig verhaal, Koosje.
  Misschien loopt er een oerkoe nu mee te pronken. Hopelijk heeft ze er geen ruzie om hoeven te maken met haar soortgenoten. Immers de maat is voor hen allen geschikt lijkt me zo.
  Tonny

  1. Ik probeer het je uit te leggen. Start bij Boerderij. Neem bij rondje Heinis de straat die doorloopt tot de rotonde Rosmalen. Rechtsaf, neem dan naar beneden het pad dat achter langs de weide met de oerkoeien loopt. Dat komt uit bij een soort wetering en loopt richting Herven. Pad niet gevonden? Loop graag een keer met je mee.

 4. Leuk, Koosje,
  Ik lees ze met veel plezier, ga zo door.
  groetjes, Tineke Uyterlinde.

 5. wel mijn maat ,alleen linkszijdig voor support.
  bijzondere vondst en verhaal, Koosje!

Reacties zijn gesloten.